Türkiye’nin kritik görevi: Maksat Helikopteri için orta gövde sevkiyatı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coşkunöz Savunma ve Havacılık firmasından yapılan açıklamada, KUH Surion’ın en önemli bölümlerinden biri olan orta gövde montajının Türkiye’de  gerçekleştirildiği, bu çerçevede üretilen 26’ıncı helikopter orta gövdesinin  Güney Kore’ye teslim edilmek üzere yola çıkarıldığı bildirildi.

Güney Kore’nin, envanterindeki bazı helikopterleri KUH-1 Surion helikopterleri ile değiştirmeyi planladığı belirtilen açıklamada, ülkenin kritik  projeleri arasında yer alan Genel Maksat Helikopteri’nin savunmadan sivil  havacılığa farklı alanlarda önemli görevler üstlenmesinin beklendiği ifade  edildi.

ORTA GÖVDE SEVKİYATI İÇİN 2015 YILINDA ANLAŞMA İMZALANDI

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coşkunöz Holding Üst Yöneticisi  Erdem Acay, KAI ile 60 Kore Genel Maksat Helikopteri’nin orta gövde montajı için  2015’te anlaşma imzaladıklarını hatırlattı.

Üretim ve sevkiyatların planlandığı şekilde ilerlediğini belirten  Acay, teslimatların 2026’ya kadar devam edeceği bilgisini verdi.

Yüksek teknoloji ve hassasiyet gerektiren gövde montajının Türkiye’ye  büyük bir yetenek ve katma değer kazandırdığını vurgulayan Acay, “Hassas parça  imalatı, montaj, entegrasyon, tasarım ve mühendislik gibi hizmetlerimizle savunma  sektörümüze değer katmanın mutluluğunu, ihracatımızla ülkemize fayda  sağladığımızın bilinciyle yaşıyoruz.” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin kritik görevi: Maksat Helikopteri için orta gövde sevkiyatı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin