Samsung Galaxy Z Flip 3 için tasarım detayları netleşiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni çıkacak telefonların tasarımlarını daha iyi anlamamız için görseller oluşturan LetsGoDigital’den yeni tasarımlar geldi. Telefonun daha önce sızdırılan özellikleri ve taslaklarını ele alan ekip, Galaxy Z Flip 3‘ün nasıl görüneceğini gözler önüne serdi. 

GALAXY Z FLIP 3 İÇİN TASARIM GÖRSELLERİ

Bir süre önce Samsung’un Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerinin düşük kalitedeki görselleri sızdırıldı. Telefonların tasarımlarını ilk kez görmeyi sağlayan bu paylaşımlara ek olarak daha detaylı ve görüntü kalitesi yüksek görseller hazırlandı. 

Hazırlanan görsellerde özellikle Galaxy Z Flip 3 minimal tasarımıyla ve kamera lenslerinin büyümesiyle dikkat çekecek gibi duruyor. Önceki seride de yer alan  minik ekran biraz daha büyüyor ve kameranın yanına konumlandırılıyor.

Telefonların bu şekilde görünüp görünmeyeceğini bilmiyoruz ancak telefonlar bu şekilde olursa oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Telefonun en son 120Hz ekran yenileme hızıyla ve S Pen desteğine sahip olacağı sızdırılmıştı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung Galaxy Z Flip 3 için tasarım detayları netleşiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin