Savunma Sanayii Başkanı Demir, TÜBİTAK SAGE’yi ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İsmail Demir’e ziyaretinde, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve TÜBİTAK SAGE Müdürü Gürcan Okumuş eşlik etti. Ziyarette Demir’e Gökdoğan ve Bozdoğan füzeleri, Siper Uzun Menzilli Hava Savunma Sistemi Projesi, turbojet ve ramjet motor projeleriyle onların uyarlamalarına dair bilgiler verildi.

‘MEMNUNİYET VERİCİ’

Projeleri yerinde inceleyen Demir, savunma sanayii teknoloji ve Ar-Ge’sinde TÜBİTAK’ın ve enstitülerinin rolünün çok büyük olduğunu, SAGE’nin de bunların başında geldiğini belirterek, “Burada projelerdeki ilerlemeleri görme fırsatı bulduk. Bu seviyede yapılan araştırmalar ve teknolojik gelişmeler, Türkiye için memnuniyet verici. İnşallah ileride burada yapılan çalışmaların teker teker hayata geçtiğini gördükçe ülkemizin geldiği seviyeyle ilgili çok daha müjdeli haberler verme fırsatımız olacak. Hep beraber, el birliğiyle bu milli teknoloji hamlesinde Türkiye’yi hak ettiği yerlere getirmek üzere çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Savunma Sanayii Başkanı Demir, TÜBİTAK SAGE’yi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin