Zlatan Ibrahimovic’ten ’emeklilik’ açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağır diz sakatlığının ardından ameliyat geçiren 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, yakında sahalara döneceğini duyurdu. Geçtiğimiz sezon dizinden ameliyat olan Ibrahimovic, rehabilitasyon dönemini tamamlamak üzere olduğunu ifade etti. Sakatlığı ardından en az 7-8 ay uzak kalacağı tahmin edilen yıldız futbolcu, ağır diz sakatlığının ardından yine herkesi şaşırtarak emekli olmayacağını bir kez daha ifade etti.

11 GOLE KATKI

Zlatan Ibrahimovic geçtiğimiz sezon Milan forması ile çıktığı 27 resmi maçta 8 kere rakip kaleyi sarstı ve 3 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. 40 yaşındaki tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

EMEKLİ OLMAYACAĞIM

İsveç asıllı futbolcu geçen sezon geçirdiği ağır diz sakatlığı sonrası futbolu bırakacağı tahmin ediliyordu. Zlatan sakatlığın geçmesi sonrası La Gazzetta’ya yaptığı açıklamada, “Yakında geri dönüyorum. Emekli olmuyorum! Pes etmeyeceğim” sözlerini kullandı. İsveçli yıldızın takımla antrenmanlara ne zaman başlayacağı bilinmezken 2023 yılından önce sahalara dönmesinin ise mucize olduğu ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zlatan Ibrahimovic’ten ’emeklilik’ açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin