Yolda olan iPhone 13 Pro Max için yeni bir sızıntı geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 13 serisi hakkında pek çok paylaşım yapılıyor. Geçenlerde telefon serisinin standart modeli sızdırılmıştı. Yeni yapılan sızıntıda ise iPhone 13 Pro Max gözler önüne serildi. Unbox Therapy isimli YouTube kanalı üzerinden paylaşılan videoda görülen telefonun maketi telefonun önceki seriye göre çok da bir değişim geçirmeyeceğini gözler önüne seriyor. 

iPHONE 13 PRO MAX MAKETİ BİR VİDEODA GÖRÜNDÜ

Apple, iPhone 13 serisinde çentiği küçültecek mi bilmiyoruz ancak beklentiler ve sızıntılar ‘az da olsa’ çentikte bir küçülme olacağını gözler önüne seriyor. Videoda iPhone 13 Pro Max’in kamera lenslerinde de önemli bir büyüme gözleniyor. Yani en nihayetinde çentik biraz küçülüyor; kamera lensleri büyüyor diyebiliriz. 

Lenslerin büyümesi demek çok daha detaylı ve kaliteli fotoğrafların çekilebileceği anlamına geliyor. Telefonun genel anlamda iPhone 12 serisinden ayrılan yönleri olacak. Örneğin ekran tarafında önemli bir gelişme söz konusu. Bir diğer yandan telefonların depolama alanı arasında da hissedilir bir yükselme sunulacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yolda olan iPhone 13 Pro Max için yeni bir sızıntı geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin