1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Yeni İphone SE teknik özellikleri ve fiyatı

Yeni İphone SE teknik özellikleri ve fiyatı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önümüzdeki hafta ABD’de yapılacak etkinlikle tanıtılması beklenen yeni iPhone SE’nin teknik özellikleri sızdırıldı. Orta fiyatlı akıllı telefonlar arasında kendine yer edinemeyen Apple, bu nedenle 2016 yılında piyasaya sunduğu iPhone SE modelinin gelişmiş modelini tanıtmayı hedefliyor.

Bu yıl orta segment ve küçük ekranlı bir iPhone kullanmak isteyenlerin yüzü gülecek. Yeni iPhone SE’nin 2017 yılında piyasaya sürülen iPhone 8 modeline benzeyeceği söyleniyor. Eğer dedikodular doğru çıkarsa, 4.7 inçlik bir ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Diğer teknik özelliklerde ise, yeni duyurulacak amiral gemisi modellerde kullanılması beklenen işlemci, bellek ve depolama biriminin bulunacağını da söyleyebiliriz. Ekran açısında ise, Amoled yerine LCD panel tercih edilecek.

Kamera tarafında, tek lens ile birlikte gelmesi beklenen model, 128 GB’lık depolama alanına sahip olacak. İstatistikçilerin raporlarından yola çıktığımızda ise 299 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağını da belirtelim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni İphone SE teknik özellikleri ve fiyatı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin