Xiaomi’den yepyeni cihazlar yolda!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ürün gamının çeşitliliği ile dikkat çeken Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’den söylenene göre yeni bir kablosuz kulaklık geliyor. Kulak içi formda ve yüksek ses performansı sunma noktasında öne çıkması beklenen kulaklığın, 13 Mayıs tarihinde tanıtılacağı belirtiliyor. 

XIAOMI İDDİALI BİR ÇİZGİDE İLERLİYOR

Xiaomi Noise Canceling Headphones Pro olarak adlandırılan bu yeni kulaklık, gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı için piyasada dikkat çekmesi bekleniyor. Daha üst düzey bir kulaklık olması beklenen bu modelin Mi Air 2 Pro ile benzer bir tasarımı benimseyeceği söylense de şarj haznesinin biraz daha farklı olacağı vurgulanıyor. 

Kulaklık hakkında net bilgiler yer almıyor olsa da tanıtım günü kulaklık üzerindeki perde kaldırılacak. Bir diğer yandan Xiaomi’nin ekran altında dönen kamera planı bulunuyor. Akıllı telefon tarafında da piyasayı domine eden markalardan biri olan Xiaomi, LetsGoDigital tarafından ortaya çıkartıldığı kadarıyla ekran altında dönebilen yapıda bir kamera planı yapıyor. 

Bu sistemi açıklamak gerekirse; Xiaomi arka kamera modülünde yer alan kamerayı ekran altında döndürerek ön kamera gibi kullanmayı sağlamak istiyor. Bu senaryoda ise bir ön kameraya ihtiyaç kalmıyor ve ekranda delik yer almayacağı için daha büyük bir ekran deneyimi sunulabilir. Bu cihazın henüz patent aşamasında olduğunu ve geliştirildiğini söylemek mümkün. Aktarıldığı kadarıyla cihaz 2022 yılında karşımıza çıkabilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xiaomi’den yepyeni cihazlar yolda!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin