1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır dedikoduları ortada olan Xiaomi Mi Mix Alpha, 24 Eylül 2019’da tanıtıldı. Yenilikçi tasarımı ve üst seviye kamerası ile, teknoloji severleri sevindiren Xiaomi Mi Mix Alpha ile ilgili tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Xiaomi Mi Mix Alpha yüzde 180 civarında ekran kasa oranına sahip olan tek telefon olarak öne çıkıyor. Telefonun kameralar hariç neredeyse her yeri ekran, diyebiliriz. Yani 360 derece ekrana sahip olan bir model.

İşlemci olarak Qualcomm’un günümüzdeki en güçlü işlemcisini kullanıyor. Snapdragon 855+’tan gün alan Xiaomi Mi Mix Alpha, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile geliyor.

Toplamda üç adet kameraya sahip olan Mi Mix Alpha’nın ön yüzünde herhangi bir kamera yok, üç kamera da arka tarafa konumlandırılmış. Bu kameraların özellikleri; ana kameramız 108 megapiksellik f/1.69 diyafram açıklığına sahip Samsung tarafından üretilen bir sensöre sahip. Büyük bir sensöre sahip olduğu için, düşük ışıklı senaryolarda da kaliteli fotoğraflar çekilmesine imkan sağlıyor.

Diğer iki kamera ise; birisi geniş açı, diğeri de telefoto lens olarak göze çarpıyor. Geniş açılı kamera 20 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip. Telefoto lens ise 12 megapiksel çözünürlükte f/2.0 diyaframa sahip.

5G desteği de bulunan Xiaomi Mi Mix Alpha,19.999 yuandan satışa sunulacak. Yani bu fiyatı TL’ye çevirdiğimizde yaklaşık 16.000 liraya geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin