1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Xiaomi Mi Band 4 Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri

Xiaomi Mi Band 4 Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü teknoloji devi Xiaomi, Avrupa’dan hemen sonra Türkiye’de Mi Smart Band 4’ün lansmanını gerçekleştirdi. İşte akıllı saatin özellikleri ve Türkiye fiyatı.

Xiaomi, gerçekleştirdiği lansmanda uzun süredir merakla beklenen Mi Smart Band 4’ü tanıttı. Mi Smart Band 4’ün Türkiye’de satış fiyatı 299 TL’den başlayacak. DC’nin son verilerine göre, Xiaomi sevkiyat hacmine göre bir numaralı giyilebilir bileklik şirketi ünvanını elinde tutuyor. 

Mi Smart Band 4, renkli bir AMOLED tam ekrana sahip ve kullanıcıların fitness istatistiklerini, mesajlarını ve bildirimlerini bir bakışta renk farklıyla ayırt etmesini sağlıyor. Tam ekran renkli bir görüntü deneyimi sunmasına rağmen, Mi Smart Band 4, 135 mAH bataryası ile tek sarj ile 20 gün kullanım imkanı sunuyor.

Önceki nesillerin sağlık ve aktivite izleme özelliklerine ek olarak, Mi Smart Band 4 şimdi yüzme uzunluğunu, süreyi, yüzme vuruşlarını, SWOLF’i (yüzme etkinliğinin bir ölçüsü) ve daha fazlasını izlemek için bir yüzme izleme moduna sahip bulunuyor.

Temmuz ayının başında tüketici ile buluşacak Mi Smart Band 4 şık ve hafif bir tasarıma, kolay gezinme için tamamen yeni bir sezgisel kullanıcı arayüzüne, kullanıcının bileğinden çıkarıldığında otomatik bant kilitleme özelliğine ve akıllı telefonlarda müzik çalma kontrollerine de sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xiaomi Mi Band 4 Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin