WhatsApp’tan yeni ‘güvenlik odaklı’ özellik yolda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs döneminde kullanıcı sayısını önemli oranda artıran uygulamalardan biri de WhatsApp olmuştu. 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan uygulamanın yeni kazandığı özellikleri de oldukça dikkat çekici. Yakın zaman önce tartışma yaratan ‘gizlilik sözleşmesi’ hakkındaki eleştirilerin ışığında WhatsApp, ‘şifreli yedekleme özelliğini’ sunmaya hazırlanıyor. 

WHATSAPP ŞİFRELİ YEDEKLEME ÖZELLİĞİ İLE KARŞIMIZA ÇIKIYOR

Uygulamanın diğer mesajlaşma uygulamalarına karşı koz olarak kullandığı uçtan uca şifreleme özelliği, ‘yedekleme’ tarafı için de geliyor. Özellikle kullanıcıların telefon değiştirdiğinde başvurduğu yedekleme özelliği,  şifrelendiği zaman çok daha güvenilir olacak. 

WABetaInfo tarafından keşfedilen bu yeni özellik, şifreli hizmetlere ek olarak uçtan uca yedekleme sunacak ve kullanıcıların işini daha güvenli hale getirecek. Özellik şu anda söylendiği kadarıyla geliştirilme aşamasında. Uygulamanın yeni 2.21.10.2 sürümüyle gelmesi planlanan özellik, milyonlarca kişinin hoşuna gidecek. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’tan yeni ‘güvenlik odaklı’ özellik yolda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin