Vivo üç büyük Android güncellemesi sunmayı hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon kullanıcılarının karşılaştıkları en büyük sorunlardan biri de birkaç yıl geçtikten sonra güncelleme almamak. Hal böyle olunca eskiyen ve güncelleme almayan telefonlar ‘güvenlik açıkları’ başta olmak üzere pek çok sorunla karşı karşıya kalabiliyor. Bunun önüne geçmek isteyen bazı şirketler kullanıcılarına yıllarca güncelleme sunma vadediyor. 

DAHA ÖNCE DE BAZI ŞİRKETLER SÖZ VERMİŞTİ

Özellikle Apple, iPhone için uzun yıllar güncelleme sunmasıyla oldukça büyük destek sağlarken(7 yıl), daha sık yeni telefon piyasaya süren markalar yıllarca bu desteği sürdüremiyor. Vivo ise kullanıcıları için yeni bir politikayı benimsediğini duyurdu. 

Vivo’nun bu yılın temmuz ayında sunması beklenen X serisi ile beraber ‘üç yıllık güncelleme’ desteğini sunması bekleniyor. Hindistan, Avustralya ve Avrupa başta olmak üzere piyasaya sürülen akıllı telefonlar, genişletilmiş Android güncellemeleri için uygun hale getirilecek. 

Genişletilmiş yazılım güncellemeleri furyasının Android tarafta, Samsung ile başladığını biliyoruz. Samsung ve Vivo’ya ek olarak Oppo da geçen haftalarda Find X3 serisi ile beraber kullanıcılara üç yıl yazılım desteğinin sunulacağını duyurmuştu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vivo üç büyük Android güncellemesi sunmayı hedefliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin