‘Vatandaşlarımızın beklentilerini çözmek birincil sorumluluğumuz’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koca, 81 İl Sağlık Müdürü ile Ankara’da geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Koca, “Beyaz Reform”un detaylarının masaya yatırıldığı ve müdürlerin soru ve görüşlerinin alındığı toplantıdaki konuşmasında, “Değişim ve güncelleme kaçınılmaz hale gelmişti. İşte biz bu adımı atarak Beyaz Reform’u başlattık” dedi. Beyaz Reform’un üç sacayağı olduğunu söyleyen Koca, bunlardan ilki olan hekimler ve sağlık çalışanlarına yönelik düzenlemelerden, hekimlerin geri bildirimlerine de yansıyan somut sonuçlar elde ettiklerini bildirdi. Koca, sacayağının diğer ikisi olan bundan sonra yapılacaklar için ise şunları kaydetti:

‘Dinamizme ihtiyaç var’

“İkinci sacayağı vatandaşa verdiğimiz hizmete erişimin kolay, etkili, güvenli ve güvenilir olmasıdır. ‘Sağlık çalışanlarımızın memnuniyeti sağlık hizmetinin her aşamasını iyileştirir’ demiştim. Şimdi sizler adına verdiğim bu sözün hayata geçme zamanıdır. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetine ulaşımını kolaylaştırmak, sorununu en kısa sürede çözmek artık bizlerin birincil sorumluluğudur. Hastanelerimize müracaat eden hiçbir vatandaşımızı geri çevirmeden en iyi hizmeti en kısa süre ve en etkin maliyetle veren bir dinamizme ihtiyacımız var. Bundan sonra en önemli gündemimiz budur. Üçüncü sacayağı ise ilk iki ayağın sürdürülebilir kılınmasıdır. Sağlık çalışanlarımızın beklentisinin çoğunu karşıladık. Sırada vatandaşın beklentisini karşılamak var. Sizlerden istirhamım, bu konuya azami hassasiyet göstermenizdir. Bu iki konuyu sürekli güncellemek ve dinamik tutmak zorundayız. Önlüğümüzün beyazına yakışır bir reformu gerçekleştirmek ancak sizlerin desteği ile mümkün olacak.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Vatandaşlarımızın beklentilerini çözmek birincil sorumluluğumuz’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin