Shane Larkin’in ameliyat geçirdi! Anadolu Efes açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli basketbolcu Shane Larkin, EuroBasket’te yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat geçirdi. Kulübü Anadolu Efes’ten gelen açıklama şu şekilde:

“Eurobasket 2022’de parmağından sakatlık yaşayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin bugün (13 Eylül Salı) ameliyat oldu. Kulüp doktorumuz Uğur Diliçıkık, Shane Larkin’in ameliyatının başarılı geçtiğini ifade etti.

Shane Larkin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda parkelere dönmesini diliyoruz.”

Ameliyat geçiren milli basketbolcu için TBF’de geçmiş olsun mesajı yayımladı. Türkiye Basketbol Federasyonu Yaptığı açıklamada:

“A Erkek Milli Takım oyuncularımızdan Shane Larkin’in geçirdiği operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa sürede parkelere geri dönmesini temenni ederiz.” dendi

İSPANYA MAÇINDA HATASI DAMGA VURDU

EuroBasket 2022 A Grubu son maçında A Milli Basketbol Takımımız liderlik için İspanya ile karşı karşıya gelmiş, 12 Dev Adam sahadan 72-69 mağlup ayrılırken Larkin’in yaptığı hata damga vurmuştu. Öte yandan Ergin Atman, Larkin için ‘ Parmaklarında ciddi bir problemi var. Mental durumu da iyi değil’ demişti.

Mücadele 69-68 İspanya üstünlüğündeyken 22 saniye kala Türkiye, maç sayısını kullanmak için hücumu başlattı. Larkin’in basit top kaybı Türkiye adına büyük şok oldu. Milliler yarı sahayı geçemeden topu kaybetti. Sonrasında karşılıklı faullerle geçen sürede kazanan taraf 72-69 ile İspanya oldu.

ATAMAN: MENTAL DURUMU DA İYİ DEĞİL

Maç sonunda konuşan Başantrenör Ergin Ataman, A Milli Takım ‘da Shane Larkin’in bu gece İstanbul’a gideceğini ve sakatlığı nedeniyle MR çekileceğini açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı;

“Shane Larkin bu akşam İstanbul’a dönecek. MR’a girecek. Parmaklarında ciddi bir problemi var. Mental durumu da iyi değil.”

LARKİN’DEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan yıldız futbolcu “Yakında döneceğim…” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Shane Larkin’in ameliyat geçirdi! Anadolu Efes açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin