Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı! Gavi’nin maliyeti…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katalan ekibi 2004 doğumlu genç futbolcusunun sözleşmesini uzattı. Göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Gavi, henüz 18 yaşında olmasına rağmen serbest kalma bedeli dudak uçuklattı.

Barcelona altyapısında yetişen İspanyol futbolcu, ilk olarak U16, daha sonrasında U19 ve en son A takıma kadar yükseldi.

57 RESMİ MAÇ

Barcelona’nın genç orta sahası Gavi, kariyeri boyunca 57 resmi müsabakaya çıktı. Çıktığı maçlar arasında Şampiyonlar Lig’i, Avrupa Lig’i gibi önemli müsabakalarda görev aldı. Aldığı süre boyunca 2 kez rakip kaleyi sarstı ve takım arkadaşlarına 6 kez gol pası verdi. Gavi’nin piyasa değeri 60 milyon Euro olarak gösteriliyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 1 MİLYAR EURO

Barcelona, 18 yaşındaki genç yıldızı Gavi’nin sözleşmesini 2026 yılına kadar yenilediğini açıkladı. Bunun yanı sıra İspanyol oyuncunun serbest kalma bedeli 1 milyar Euro oldu. Katalan ekibi Gavi’nin sözleşme uzatmasını sosyal medya hesabından yayımladığı video ile duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı! Gavi’nin maliyeti…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin