Samsung’un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sızdırılan tasarım görsellerinde telefonun arka tarafta farklı bir kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Galaxy S22 Ultra arka tarafta çok daha farklı ve ‘daha fazla sayıda kameya’ sahip olacak gibi duruyor. 

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Daha önce sızdırılan detaylardan da yorum yapıldığı kadarıyla Galaxy S22 Ultra, Samsung’un üretimini durdurma kararı aldığı Galaxy Note serisinin potansiyel bir alternatifi olacak. Bu sebeple S21 Ultra ile gelen S Pen desteği, S22 Ultra ile genişleyecek ve cihaza dahil edilecek özel bölüm ile telefonda taşınabilecek. 

Sızıntılarıyla tanınan Steve H.McFly( OnLeaks) Ice Universe tarafından sızdırılan bazı görsellere dayanak göstererek yeni görseller paylaştı. 

Bu görsellere göre yeni Samsung telefonu görsellerdeki gibi olabilir ancak ‘tamamıyla böyle’ olacak demek için çok erken. İlerleyen dönemde yeni akıllı telefon modeli hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. 

En son ortaya çıkan bilgilere göre yeni Galaxy S22, 21 Ekim’de tanıtılacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung’un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin