Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliği duyuruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan Unpacked, yeni cihazların da tanıtılmasıyla iyice merak uyandırıyor. Bu yılın başlarından düzenlenen etkinlikte Galaxy S21 ailesini tanıtan şirket, yeni etkinliğini ‘ The Most Powerful Galaxy is Coming’ olarak duyurdu. Yani söylenenin Türkçesi ‘ en güçlü Galaxy geliyor’ oluyor. 

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde neler tanıtılacak?

Samsung’un Unpacked’ı 28 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek ve Türkiye saati ile 17.00’de bu etkinlik başlayacak. Şirket konu hakkında YouTube üzerinden bir fragman da yayımladı. 

Samsung’un bu etkinlikte katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Z Fold 3 modelini karşımıza çıkartabilir. Bunun akabinde yine beklentiler arasında Galaxy imzası taşıyan dizüstü bilgisayar serisini tanıtacak olması var. Öte yandan Galaxy Book Pro ve Pro360 modelleri bizleri karşılayacak. Bambaşka olacağı belirtilen bu cihazların, grafik işleme birimi ve işlemci tarafında iddialı olması bekleniyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliği duyuruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin