Samsung ilk Fan Edition tabletini piyasaya sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tablet tarafının azılı rakipleri Apple ve Samsung yepyeni cihazlarını piyasaya sürmeye devam ederken Samsung’tan yeni bir hamle geldi. Samsung, daha uygun fiyatlı olan FE sürümlerine tabletleri de ekliyor. Samsung Galaxy Tab S7 FE ve Tab A7 Lite piyasaya sürüldü. Bu tabletler Samsung’un iddialı olduğu cihazlar olmuştu. 

SAMSUNG TABLETLER İÇİN DE FE SÜRÜMÜ GELİŞTİRDİ

Hindistan’da piyasaya sürülen premium Galaxy Tab S7’nin Fan Edition modeli olan Galaxy Tab S7 FE’yi piyasaya sürdü. Tablet daha önce yalnızca Rusya’da piyasaya sürülmüştü. Tab S7 FE, Hindistan’da Wi-Fi ve hücresel bağlantıya sahip 8. nesil iPad’e alternatif olacak şekilde fiyatlandırıldı. Bununla birlikte, cihaz 2.560 x 1.600 çözünürlüğe sahip daha büyük 12.4 inç ekrana sahip.

Adından da anlaşılacağı gibi Fan Edition Galaxy Tab S7, FE olmayan modele kıyasla daha az teknik özelliklerle geliyor. Yine de orta sınıf Snapdragon 750G işlemci ile sağlam bir performans sunuyor.

Galaxy Tab S7 FE 10,090 mAh bataryayı bünyesinde barındırıyor. Samsung’un tabletin bu bataryasını 90 dakikada şarj edebileceğini iddia ettiği 45W hızlı şarj desteğine sahip. Galaxy Tab S7 FE, kutuda bir S Pen içeriyor. Galaxy Tab S7 FE’deki kameralara baktığımızda ise karşımıza 8 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kamera çıkıyor.

Fan Edition Tab S7’nin yanı sıra Samsung, Galaxy Tab A7 Lite’ı da piyasaya sürdü. 8,7 inç ekran, MediaTek Helio P22T çip, 5,100 mAh pil, 1 TB’a kadar genişletilebilen 32 GB dahili depolama, 8 Megapiksel arka kamera ve 2 Megapiksel ön kameraya sahip.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung ilk Fan Edition tabletini piyasaya sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin