Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un Apple’ın AirPods’larına rakip olarak piyasaya sürdüğü Galaxy Buds Pro modeli yalnızca mor rengi ile karşımıza çıkmıştı. Kulaklığın piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir süre geçmişken yeni bir yeşil renginin geleceği söyleniyor. 

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO İÇİN YENİ RENK SEÇENEĞİ

Gürültü engelleyici özelliği de bulunan Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renklerin geleceği aktarılıyor. Resmi olarak onaylanmayan ancak güvenilir kaynaklara dayandırılan bu bilginin ilerleyen günlerde doğru olup olmadığını da öğreneceğiz. 

Kulaklığın özellikleri arasında iki yönlü hoparlör, 3 adet mikrofon( 2 dış+ 1 iç mikrofon), aktif gürültü engelleme, ortam sesi 20 desibele kadar yükseltilebilir dört ayrı seviyeye ek olarak şarj tarafında da aktif gürültü engelleme ile 5 saat şarj kutusuyla ekstra 13 saat, aktif gürültü engelleme ve Bixby kapalı modda 8 saat ve şarj kutusuyla artı 28 saate kadar kullanım sunuyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin