Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor! İşte detaylar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo kısa süre içinde önemli kazanımları bünyesine katan şirketler arasında yer alıyor. Özellikle akıllı telefon tarafında dikkat çeken Oppo, Çin’deki gökdeleni için kollarını sıvadı. Danimarka merkezli mimarlık stüdyosu BIG ile el sıkışan şirket, oldukça etkileyici bir binaya kavuşacak. 

Oppo’nun yeni binası oldukça etkileyici duruyor

O-Tower olarak adlandırılan gökdelen, bu isme uygun olarak dev bir ‘O’ harfi üzerine inşa ediliyor. Aynı zamanda döngü olarak sonsuzluğu işaret eden tasarım, ‘gökyüzünden toprağa’ uzanan bir yolculuğu simgeliyor. 

Stüdyoya göre binanın formu , Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi olan Oppo’nun tasarım hedefleriyle örtüşüyor.

BIG ortağı Brian Yang, “En iyi haliyle teknoloji, yaşamın kesintisiz bir uzantısı olmalıdır” diyor ve “Yeni Oppo Ar-Ge merkezi, Hangzhou’nun doğal sulak alanlarında rahatlıkla uyum sağlarken, bir yanda yoğun kentsel doku ve diğer yanda doğal manzara arasında müzakere ederken bu fikri somutlaştırıyor” diye devam ediyor. 

O-Tower adlı dairesel yapıdaki gökdelen, açık bir avluyu çevreleyecek. Hangzhou’nun Future Sci-Tech City içine inşa edilecek ve ticaret bölgesinde geçit görevi görecek. Kule bunun yanı sıra doğal bir göl ve 10.000 metrekarelik bir parkın yanına inşa edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor! İşte detaylar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin