Önce Ergenekon’a benzetti sonra Bediüzzaman’a

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ELİF ALTIN İstanbul – Duruşmaya sanıkların tahliye talepleriyle devam edildi. Tutuklu sanık İbrahim Tuncer ifadesinde, Ergenekon soruşturmalarında yapılan usulsüzlükler ve kumpaslarla kendilerine yapılanların aynı yöntemler olduğunu belirterek, “Sahte müştekiler üretildi. İnsanları baskı ve tehditle müşteki yaptılar. Cezaevi cezaevi dolaşıp arkadaşlarımızı etkin pişman olmaya zorladılar. Bazı cezaevleri arkadaşlarımızı travestilerin yanına, camsız ve havasız koğuşlara koyarak etkin pişman olmaya zorladılar. Bize yapılanlar daha önce Bediüzzaman’a yapıldı. O zaman da seller, depremler ve doğal afetler oluyordu şimdi de aynısı oluyor. Adnan bey şok samimi bir Müslüman’dır. Bu yapılan Gayretullah’a dokunur” dedi.

Tutuklu sanık Sinem Hacer Tezyapar ise, “İftiracılık müessesine dönmüş bu etkin pişmanlık yasası. Hapisten çıkmak isteyenleri etkin pişman yaparak bizlere iftira attırıyorlar. Ancak bu iftiralar bizlerde tam tersi etki yaratıyor. Aksine birbirimize olan sevgimizin artmasına neden oluyor. Adnan bey (Oktar) tahliye olana kadar benim en mutlu olduğum yer cezaevidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önce Ergenekon’a benzetti sonra Bediüzzaman’a

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin