1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Netflix ücretlerine zam geldi! En ucuz kullanan ülke ise…

Netflix ücretlerine zam geldi! En ucuz kullanan ülke ise…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler online içerik platformlarından biri olan Netflix, abonelik fiyatlarına zam yaptı. Şirket, yeni ücretlerini resmi site üzerinden kullanıcılarına duyurdu.

Popüler platform bilindiği üzere üç ayrı kategoride fiyatlandırma yapıyor:

1- Temel Paket: Temel Paket’te aynı anda tek bir cihaz platformu kullanabiliyor. Pakette standart seviyede çözünürlük sağlanıyor. Temel Paket’in ücreti 15,99 TL’den 17,99’TL’ye çıkarıldı.

2- Standart Paket: Standart Paket’te ise aynı anda iki cihaz platformu kullanabiliyor. İçeriklerde 720p çözünürlüğü de kullanıcılara sunuluyor. Standart Paket’in 19.99 TL’lik fiyatı 21.99 TL olarak güncellendi.

3- Özel Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı veren Özel Paket, kullanıcılarına HD ve Ultra HD çözünürlük sağlıyor. Netflix Özel Paket geçtiğimiz aylarda 39.99 TL’den satın alınırken artık 41.99 TL’ye kullanıcılarla buluşuyor.

Türkiye, 3,11 dolarlık üyelik ücretiyle dünya üzerinde en ucuz Netflix hizmeti sunan ülke konumunda bulunuyor. Türkiye’yi 3,46 dolarlık ücretiyle Arjantin, 5,70 dolarlık fiyatıyla da Brezilya takip ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Netflix ücretlerine zam geldi! En ucuz kullanan ülke ise…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin