Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo farklı akıllı telefon modelleriyle bizleri karşılıyor. Bunlardan biri olacağının sinyallerini veren ‘kapaklı katlanabilir ekranlı telefon’ test ediliyor. Akıllı telefon modelinin 7 inçlik ana ekranına 2 inçlik küçük bir ekranın eşlik etmesi bekleniyor. 

OPPO’DAN YENİ KATLANABİLİR BİR YAPIDA TELEFON GELİYOR

Yeni sızdırılan bilgilere göre Oppo, Samsung ve Motorola gibi katlanarak cebe sığacak bir boyuta gelebilen bir cihaz üzerinde çalışıyor. Pek çok markanın farklı şekillerde katlanabilen akıllı telefonları bulunuyor. 

Samsung’un Z Flip ve Motorola’nın Razr modelleri tasarımlarıyla ve kompakt olmalarıyla dikkat çekmişlerdi. Şimdi Weibo’da yayımlanan bazı iddialara göre Oppo da benzer yapıda bir telefon üzerinde çalışmalar yapıyor. Test çalışmalarına başlayan şirket, yakın zaman önce Avrupa pazarında önemli bir başarıya imza atmıştı. 

Akıllı telefon pazarında büyük bir ivme yakalayan Oppo’nun yolda olan telefonunda, LTPO ekranı, yüksek ekran yenileme hızı ve enerji tasarrufu gibi özellikler bizi karşılayacak. 

Not:Görsel temsilidir.(Samsung Galaxy Z Flip)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin