Kanseri yenen şarkıcı Şimal: İnanılmaz destek görüyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Şimal, geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalanmıştı. Bir süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gören 36 yaşındaki şarkıcı, daha sonra ameliyat olmuştu. Tedaviler sonrası kötü günleri geride bırakan, “Patoloji sonucumuz geldi; tertemiz” açıklamasıyla sağlığına kavuştuğunu sevenlerine duyurmuştu. Şimal, hastalığı yendikten sonra ilk tatiline nişanlısıyla çıkmıştı.

NİŞANLISIYLA BODRUM’DA

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda; “En büyük destekçim” dediği ve Ağustos 2021’de nişanlandığı iş insanı Necati Arıcı ile Bodrum Gündoğan’da bir otelde objektiflere yansımıştı. Denizde romantik dakikalar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğmuştu. Hastalığı süresince iştahı bozulduğu için 43 kiloya kadar düşen ve saçlarını kazıtmak zorunda kalan Şimal, fit hali ve uzayan saçları ile dikkat çekmişti.

Birlikte masmavi denizin keyfini doyasıya çıkaran sevgililer, suda çıktıktan localarına doğru gitmişti. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ve basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmeyen güzel şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok iyiyim. Konserlerim başlıyor. Konser öncesi bir tatil yapalım istedik. İstanbul’a hiç dönesim yok. Yeni şarkım geliyor adını vermek istemiyorum ama Ağustos ayının 15’inde sevenlerimle buluşacak. Geçmiş dönemde atlattığım hastalık bana iyi geldi. Artık daha güzel sözler yazıyorum, daha içten söylüyorum şarkılarımı. O benden çok faydalandı artık sıra bende, şimdi ben ondan faydalanıyorum. 1.5 yılımı aldı elimden, şimdi sıra bende.

“HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM”

Şimal, “Allah bir daha yaşatmasın. Hala boğazım düğümleniyor. Tümörün ne olduğunu bilmiyorken hastalığımı öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Beni en çok üzen belime kadar olan saçlarımı kestirmek zorunda kalmamdı. Hastalık beni egolardan, şımarık tavırlarımdan uzaklaştırdı” şeklinde konuşmuştu.

“BENİ TUVALETE BİLE GÖTÜRDÜ”

Meme kanseri ile mücadelesini kazanan 36 yaşındaki güzel, “Necati olmasa bu süreci atlatamazdım. Henüz cicim aylarımızda hastalığa yakalandım. Necati beni tekrar hayata bağladı, beni hareketlendirdi. Beni kucaklayıp, tuvalete bile götürdü. Allah ondan razı olsun” sözleriyle, nişanlısına övgüler yağdırmıştı.

MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Eski sağlığına kavuşan Şimal ve nişanlısı Necati Arıcı önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Şarkıcı, yeni çıkardığı ‘Aynı Yerde’ single’ı hakkında, “1.5 yıl önce yapmaya çalıştık aslında ancak her stüdyoya girdiğimde bir aksilik oldu, gırtlağım kapandı, mikrofon bozuldu ve ardından kanser olduğumu öğrendim zaten ama geçti gitti” şeklinde konuştu.

İki haftalık bir sürede bir milyon dinleyiciye ulaştığını da belirten Şimal, “Çok uzun zamandır şarkı yapamadığım için dostlarımdan inanılmaz destek görüyorum ve çok beğendiklerini söylüyorlar” diyerek, mutluluğunu ifade etti.

BÖYLE KALACAK

Geçirdiği hastalık sürecinin ardından saçlarını uzatan ve hastalığın ilk aşamalarında sarı renk saçları olan şarkıcı Şimal’in saçlarını siyah yapması dikkat çekti. İmaj değişikliği yaptığı görülen şarkıcı, “Ben uzun saç kadınıyım ama herkes böyle kalsın sakın uzatma dediği ve benim de gözüme hoş geldiği için böyle kalacak” dedi.

“ABARTI OLMADAN YAPILABİLİR”

Ünlülerin özellikle son dönemde sosyal medya fotoğraflarında photoshop kullanmaları ile ilgili de konuşan Şimal, “Biz bazen kendimizi kandırmayı seviyoruz, bence abartı olmadan yapılabilir. Bazen özel dönemlerimiz olduğu için karnımız şiş çıkabiliyor o yüzden böyle şeyleri küçük küçük yok ediyoruz” yanıtını vererek kendisinin de bazı fotoğraflarına photoshop yaptığını itiraf etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanseri yenen şarkıcı Şimal: İnanılmaz destek görüyorum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin