Jorge Jesus favoriyi açıkladı! ‘Bize sahada problem çıkaracak’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nde Rennes ile karşılaşacak Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jorge Jesus ve Batshuayi açıklamalarda bulundu.

JESUS: “GRUBUN İKİ FAVORİSİ RENNES VE KİEV”
Grubun favorilerini açıklayan Jesus şu ifadeleri kullandı: “Yarın zor bir maça çıkacağız. Bana göre bu grubun iki favorisi Rennes ve Dinamo Kiev. Biz de gruptan çıkmak için kendimizi onların arasında görüyoruz. Gruptan çıkmak için buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz”

 

‘BİZE SAHADA PROBLEM ÇIKARACAKLAR’
“Rakibimizin değerini biliyoruz. Mükemmel oyuncuları var. Ligde 6. sıradalar, bu da ne kadar kuvvetli olduklarını gösteriyor. Bize sahada problem çıkaracaklardır, kaliteleri var. Biz buna cevap vermeye çalışacağız. Bizim gibi çok fazla oyuncu değiştiriyorlar.”

“Bu hafta 3 günde bir maç yapmadık, ligde BAY geçtik. Pazar günü oynayacağız. Tabii ki bu geçen ara iyi geldi ama kısa sürede lig maçına çıkacağız. İki maçta, biri diğerinden daha önemli değil. Ama ligde oynayacağımız maçı düşünerek tercihlerimizi yapacağız ve fikirlerimizi uygulamaya çalışacağız”

 

“Genesio iyi ve ilginç bir kariyeri var. Ama sahada teknik direktör oynamayacak yarın. İki takım karşılaşacak, tabii ki hocaların değeri önemli ama bir o kadar oyuncuların değeri de önemli.”

“Santamaria son lig maçında sakatlandı. Oynayabilecek mi, bilmiyorum. Onlar da bizim gibi çok fazla değişiklik yapıyorlar. Biliyorum ki yarın da aynı şekilde olacak.”

BATSHUAYI: KENDİME GÜVENİM ÜST NOKTADA
Dinamo Kiev maçında galibiyet golünü atan Michy Batshuayi: “Gol atmış olduğum için çok mutluyum ama bu geçmişte kaldı. Bir sonraki maça odaklanmamız gerekiyor. Kazanmak için sahaya çıkacağız.” dedi.

“Ben burada olmaktan çok mutlu ve memnunum. Kendime güvenim üst noktada. Burada rekabetçi bir ortam söz konusu. Oynadığımız tüm kulvarlarda en sonuna gitmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jorge Jesus favoriyi açıkladı! ‘Bize sahada problem çıkaracak’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin