Huawei Band 6 tanıtıldı: İşte akıllı bilekliğin özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi daha yeni Mi Band serisine bir üye eklemişti ve daha kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Huawei büyük ekranlı bilekliğini sessiz sedasız tanıttığını duyurdu. Teknoloji devinin bu bilekliği ‘Watch Fit’ adı verilen akıllı saatlerine tasarım olarak benziyor. İşte Huawei Band 6 özellikleri ve fiyatı:

Huawei Band 6 AMOLED ekranlı hafif akıllı bileklik

Akıllı saat ve bileklik ürünlerine talebin oldukça yüksek olduğunu biliyoruz. Bu noktada yeni tanıtılan Huawei Band serisinin yeni üyesi Band 6, çok şık görünüyor ve şirketin akıllı saatine tasarımsal olarak göz kırpıyor. 

Ekran tarfında bizleri 1.47 inçlik AMOLED bir kurulum karşılıyor ve bu ekran 194 x 368 piksellik bir çözünürlük sunuyor. Dokunmatik ve renkli bir ekranla bizleri karşılayan bu cihaz 18 gram ağırlığında ve yüzde 148 oranında artırılmış bir ekran deneyimi sunuyor. 

Cihaz Android 6.0 ve iOS 9.0 üstü sürümlere sahip akıllı telefonlarla kolaylıklı bağlantı kurabilen bileklik, Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip. Gelelim cihazın pil ömrüne… Bir kez şarj deldiğinde iki hafta çalışmayı vadeden cihaz, 5 dakikalık bir şarj ile de 2 gün gibi uzun bir süre dayanıbiliyor. Şarj tarafında iddiasını bu cihaza da taşıyan Huawei, Sp02 yani kandaki oksijen miktarını ölçebilen bu bilekliğine 96 farklı egzersiz moduna da sahip. 

Akıllı bileklik üç farklı renk ile sunuluyor ve yaklaşık 60 dolarlık bir fiyat etiketiyle Malezya’da satışa sunuldu. Küresel pazarda fiyatlandırması nasıl olur şu an için belli değil. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei Band 6 tanıtıldı: İşte akıllı bilekliğin özellikleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin