Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde flaş gelişme! Boşanıyorlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde birlikte görüntülenmeyen ikiliden Hadise’nin evlilik yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmamış, bu gelişme ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını beraberinde getirmişti. Şarkıcının eşinin yeni mekanının açılışında da yer almaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkiliden günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ayrılık haberlerine henüz bir açıklama gelmedi.

HADİSE HAREKETE GEÇTİ

2. Sayfa’nın özel haberine göre, Hadise Mehmet Dinçer ile olan evliliğini sonlandırmak için düğmeye bastı ve bugün boşanma davası açtı.

“BENİ BU KADAR SEVDİĞİ İÇİN”

Nikah sonrası ilk kez Kıbrıs’ta konser veren Hadise, sahnede evlendiğini açıklamıştı. ‘Prenses’ şarkısını söyleyen güzel popçu, “Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için” ifadelerini kullanmıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler’in evliliğinde kriz olduğu iddia edildi. Geçen haftadaki konserinde ‘Küçük Bir Yol’ şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde flaş gelişme! Boşanıyorlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin