Gedson Fernandes’e patladı! ‘Hayal kırıklığım’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 6’ncı haftasında Başakşehir’le karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar kritik mücadelede rakibine 1-0 mağlup oldu. Heyecan dolu müsabakanın ardından Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür değerlendirmelerde bulundu. Erman Özgür, Gedson Fernandes’in performansını eleştirdi.

Gedson Fernandes’i hayal kırıklığı olarak nitelendirdi ve “Hayal kırıklığım Gedson Fernandes. Evet çok koşabilirsin, top kazanabilirsin, her haftanının istatistiğinde bu haftanın en çok koşan oyuncusu olabilirsin ama ceza yayının üzerinde yarım saatte 3 tane iyi şut atabileceğin, ayak içi vuruş yapabileceğin pozisyonda bunları yapamazsan Josef dönünce veya Dele Alli gelince, kenarda oturursun” dedi.

Büyük takımlarda forma giydiğinde skora katkı yapmanın önemini vurgulayan Erman Özgür, “Futbol büyük takımlarda oynuyorsan bir ekstra işidir. Gedson Fernandes skor tabelasına ucundan bile dokunmazsa o zaman sıkıntı çıkar bu işte. Gedson Fernandes, Beşiktaş’ın orta sahasında…” diye konuştu.

Berkay Vardar’dan skor tabelasına katkı yapmasını beklemediğini belirten Erman Özgür, “Mesela ben Berkay Vardar’dan bunu beklemiyorum. Çocuğun görev tanımında kes, yanındakine ver, sarı kart görmeden atağı bitir var” ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes’i yorumlamaya devam eden Erman Özgür sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Gedson Fernandes’in görev tanımında, mutlaka 8 numara gibi iki ceza sahası arası var. Ve rakip takım karşısında skor tabelasını değiştirmek var. Fırsat geldi mi? 3 tane. Karşılığı sıfır. Bugün 2 maç oynamış oyuncuyu, Dele Alli’yi aradı Beşiktaş. O pozisyonlardan birini bulur ve golü yapabilirdi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gedson Fernandes’e patladı! ‘Hayal kırıklığım’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin