En satan akıllı telefon markaları açıklandı! Samsung fark attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon satışlarına yönelik pek çok araştırma yayımlanıyor. Bunların bazıları tüm yılı kapsıyor, bazıları Android ve iOS diye ayrılıyor ya da fiyatlar bazında değerlendiriliyor. Counterpoint Research tarafından yayımlanan 3 aylık verilere göre en çok satış yapan marka Samsung oldu. Samsung güçlü rakiplerini geride bırakarak, yolunda ilerliyor.

SAMSUNG YILLARDIR LİDERLİK KOLTUĞUNDA OTURUYOR

2015’in aynı döneminden beri liderlik koltuğunda oturan Samsung’u ikinci sırada uzun bir süredir Apple takip ediyordu. Apple’ı bu yıl geçmeyi başaran Xiaomi, yükselişini yıllar içinde güçlü bir şekilde hissettiriyor. Son üç aylık süreçte 58 milyon satış yapan Samsung’u 53 milyon ile Xiaomi, 49 milyon ile Apple, 34 milyon ile Oppo, 33 milyon ile Vivo ve diğer markaların toplamı 103 milyon adet oluyor.

2020 yılının aynı döneminde koronavirüs salgını sebebiyle milyonlarca kişi tasarruf yolunu seçmiş ve mevcut telefonlarını kullanmaya devam etmişti. Yeni yayımlanan rakamlara göre 2021 yılında bu tasarruf yolunun tercih edilmediği aksine pek çok kişinin yeni telefon satın aldığını gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En satan akıllı telefon markaları açıklandı! Samsung fark attı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin