Elayis Tavşan neden Beşiktaş’a gelmedi? Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın transfer gündemine gelen Türk asıllı oyuncu Elayis Tavşan, Beşiktaş ve Hollanda Milli Takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hollanda basınına konuşan Elayis Tavşan Beşiktaş’tan transfer teklifi aldığını açıklarken, Türkiye’ye neden gelmediğine ilişkin soruya, “Burada her maçta oynuyorum. Beşiktaş’ta her maçta oynayıp oynamayacağınızı bilemezsiniz. Bu yüzden kulübümde kalmayı tercih ettim” diye konuştu. Hedefinin dev Avrupa kulüpleri ve Hollanda Milli Takımı olduğunu da saklamayan Tavşan, “Hedefim, ulaşılabilecek en üst seviyeye çıkmak, henüz oralarda değilim. Manchester City gibi veya diğer üst düzey takımlarda oynamayı elbette çok isterim. Aynı şekilde Hollanda Milli Takımı’na yükselme başarısını göstermek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Hocası Rogier Meijer’den önemli tavsiyeler aldığını ve kariyerine şekil vermeye çalıştığını belirten genç oyuncu, “Antrenörüm bana her hafta daha iyi performans sergilemem konusunda motive ediyor. Rakip kim olursa olsun benim bir sonraki maçta daha iyi performans sergilemem düşüncesine katılıyorum. Henüz yapcaklarım bitmedi” sözlerini kullandı.

MİLLİ TAKIM TERCİHİ HENÜZ YAPMADI

21 yaşındaki Elayis Tavşan her iki kanadın yanı sıra forvet pozisyonunda da görev yapıyor. Bu sezon 5 maçta 1 gol kaydeden Tavşan, U16’dan bu yana Hollanda’nın tüm genç yaş kategorilerinde Milli formayı giydi. Elayis Tavşan henüz A Milli Takım tercihini yapmadı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elayis Tavşan neden Beşiktaş’a gelmedi? Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin