Ebru Şahin’in hedef aldığı Buğrahan Tuncer: Yanlış bir şey söylemedim!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Basketbol Takımı ile Fransa, geçtiğimiz günlerde 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşı karşıya gelmiş; mücadeleyi uzatma çeyreğinde Fransa 87-86 kazanmıştı. Karşılaşma sonrası Cedi Osman’a maçın normal süresinin son saniyelerinde kaçırdığı serbest atışlar yüzünden tepki gösterilmişti.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer de maç sonu yaptığı açıklamada, “2019’dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda” ifadelerini kullanmıştı.

“ART NİYET VE BİREYSELLİK BUDUR”

Bunun üzerine Tuncer’in açıklamalarına gönderme yapan Cedi Osman’ın oyuncu eşi Ebru Şahin, “Turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken, turnuvada 1 maçta toplam 10 dakikası olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor. Art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olamazsınız, ama nankör evet” ifadelerini kullanarak Tweet atmış; ancak tepkiler sonrası bu paylaşımını silmişti.

Tuncer’in sevgilisi Eda Ece’nin ise meslektaşı Şahin ile polemiğe girmeden yalnızca A Milli Basketbol Takımı’nı tebrik eden bir paylaşım yapması, hayranlarının takdirini toplamıştı.

“SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK”

29 yaşındaki Buğrahan Tuncer, tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarını bir anda karşısında gören milli yıldız, kısa süreli bir şok yaşadı.

Ebru Şahin’in sert açıklamaları sorulan Tuncer, gazetecileri yanıtsız bırakmayarak; “Ben yanlış bir şey söylemedim. Bu konu hakkında söyleyecek bir şey yok” ifadelerini kullandıktan sonra oradan ayrıldı.

NİKAH MASASINA OTURDULAR

Aşkları 2020 yazında Alaçatı’da başlayan Ebru Şahin işe Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya’da sevgilisinin evlilik teklifine ‘evet’ diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz’da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikah masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini, yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Ünlü çiftin Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye’ye gelerek Çeşme’de yaptıkları düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı ise Acun Ilıcalı kıymıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ebru Şahin’in hedef aldığı Buğrahan Tuncer: Yanlış bir şey söylemedim!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin