Çakarlı minibüsle 10 milyon dolarlık gasp

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te minibüslerine yerleştirdikleri çakarla kendilerine polis süsü veren 4 şüpheli, döviz bürosundan çıkan kişiyi darbedip minibüse bindirdikten sonra içinde 10 milyon dolar olduğu iddia edilen çantasını gasp etti.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Laleli Ordu Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre; 4 şüpheli, çakarlı minibüsleriyle bir sokağın başında beklemeye başladı. Şüpheliler, daha sonra döviz bürosundan çıkan kişiye kendilerini polis olarak tanıttı. Şüpheliler, kendilerinden şüphelenince darbettikleri kişiyi minibüse bindirdi. Şüpheliler, içinde 10 milyon dolar bulunduğu iddia edilen çantayı gasbettikten sonra kaçırdıkları kişiyi araçtan indirip kaçtı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çevre esnafı Cemil Tanrıverdi, “Saat 11.00 – 11.30 sıralarında siyah bir araba geliyor. Bir adamın parasını çalıp, arabanın içine koyuyorlar. Adamda yüklü miktarda para varmış. Sonra normal polisler geliyor, kameralardan tespit etmeye çalışıyorlar. Çalmadan önce ‘Biz polisiz’ demişler, kendilerini o şekilde tanıtmışlar. Soyup, gitmişler arabayla” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çakarlı minibüsle 10 milyon dolarlık gasp

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin