Bülent Özveren yoğun bakıma alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1975 ve 2012 yılları arasında aralıklarla Eurovision Şarkı Yarışması’nın Türkçe sunuculuğunu yapan 79 yaşındaki Bülent Özveren’in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.Sebla Özveren, eşi Bülent Özveren’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

“ANİ BİR RAHATSIZLIK SEBEBİYLE HASTANEDE”

Sebla Özveren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Eşim Bülend Özveren, ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakımında. Dualarınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MİLYONER’DE YARIŞMIŞTI

Öte yandan TRT’de sunduğu ‘Banko’ ve ‘Joker’ isimli yarışma programlarından tanıdığı duayen sunucu Bülent Özveren, geçtiğimiz yıllarda ATV’de yayınlanan bilgi ve kültür yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster?’de yarışmıştı. Toplamda dört joker hakkını da kullanan Özveren, 30 bin lira kazanarak dokuzuncu soruda yarışmadan çekilmişti.

Duayen sunucu; hem 15 yıl sunucu koltuğundan oturduktan sonra yarışmacı ruhunun nasıl olduğunu deneyimlemek, hem torununu Orlando’da bulunan Walt Disney’e gönderebilmek, hem de ihtiyacı olan bir aileye yardım edebilmek için yarışmaya katıldığını söylemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bülent Özveren yoğun bakıma alındı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin