Britney Spears: Muhtemelen bir daha sahneye çıkmayacağım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Britney Spears (40), altı yıl sonra müziğe geri dönmüştü. Spears’ın İngiliz müzisyen Elton John (75) ile düet yaptığı ‘Hold Me Closer’ adlı şarkısı yayınlanmıştı. Spears ile düet yapan Elton John, “Kalbi çok kırılmıştı. Ben de o yoldan geçtim. Hiçbir sanatçının karanlığa çekildiğini görmek istemiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Britney Spears, ‘Hold Me Closerun müzik listelerinde yükselişinin ardından hayranlarına üzücü bir haber verdi. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından ‘travma’ yaşadığını paylaşan yıldız, müzik kariyeriyle ilgili açıklama yaptı.

FOTOĞRAFLARI VE DANSÇILARINDAN DA MEMNUN DEĞİL

2008-2021 yılları arasında müzik videolarında yaratıcılığını kullanmasına izin verilmediğini paylaşan 40 yaşındaki şarkıcı, performansları esnasında çekilen fotoğraflardan ve dansçı sayısından memnun olmadığını da dile getirdi.

“ÇOK SİNİRLİYİM”

Şarkıcı “Hayat boyu travma yaşacağım. Bu konuda çok sinirliyim. Muhtemelen bir daha sahneye çıkmayacağım. Çünkü çok inatçıyımdır ve davamda haklıyım” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARI GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR”

Öte yandan Spears, son dönemde eski eşi Kevin Federline’nin çocuklarıyla görüşmediğine dair yaptığı çarpıcı yorumlarla gündeme gelmişti. Eski eşi Kevin Federline, 16 yaşında Preston ve 15 yaşında Jayden adlarında iki oğlunun annelerini görmek istemediğini ve düğününe gitmemeyi tercih ettiklerini açıklamıştı.

Çocuklarının bir süredir anneleriyle görüşmediğini söyleyen Federline, “Anneleri için çok mutlular ama bir süredir görüşmedikleri için düğüne gitmemeyi tercih ettiler” demişti.

Federline ardından sessizliğini bozan  Britney Spears, konuyla ilgili; “Artık hayatımda olmadıkları için bir parçam gitmiş gibi hissediyorum” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Britney Spears: Muhtemelen bir daha sahneye çıkmayacağım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin