Beşiktaş’ta Valerien Ismael’in yerine maça çıkacak isim belli oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, haftanın son lig maçında Medipol Başakşehir ile kendi sahasında karşılaştı. Zorlu müsabakayı Bertrand Traoré’nin 71. dakikada attığı golle Başakşehir 1-0 kazandı. Maçın 87. dakikasında Deniz Türüç, Masuaku’nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Halil Umut Meler faul düdüğünü çaldı. Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, bu faule itiraz etti. Önce sarı kart gördü ve sarı kart sonrası hakem Halil Umut Meler’e alkış hareketiyle karşılık verdi. Fransız teknik adam kırmızı kartla cezalandırıldı. Tecrübeli teknik adamın 1 maç ceza alacağı öğrenildi.

İLK MAĞLUBİYET

Süper Lig devinin teknik adamı Valerien Ismael bu sezon geçirdiği 6 haftada toplamda 13 puan topladı. Oynadığı müsabakalardan 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar, ilk mağlubiyetini son oynadığı Medipol Başakşehir’e karşı aldı.

BEŞİKTAŞ’I MURRAY YÖNETECEK

Tecrübeli çalıştırıcı Ismael’in cezasının 1 maç olduğu öğrenildi. Bu nedenle deneyimli teknik adam İstanbulspor maçında tribünde olacak. Beşiktaş’ı yardımcı antrenör Adam David Murray kulübeden yönetecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Valerien Ismael’in yerine maça çıkacak isim belli oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin