45 bin kişi sağlık sigortasında Katılım Sağlık’ı tercih etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Alt yapısı güçlenen Katılım Sağlık’ın büyümesini değerlendiren Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek şunları söyledi:

 “Bireysel ve kurumsal sağlık sigortalarımızın avantajları, kapsayıcılığı ve özellikle esnek olması sayesinde sağladığımız fiyat uygunluğu ile Katılım Sağlık markamız liderliğini sürdürüyor. Sektöre de derinlik katıyor.

Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortası olan Katılım Sağlık, ihtiyaca odaklanan esnek yapısıyla kısa sürede halkımızın teveccühünü kazandı.”

İklim değişimi uyarısı

Türkiye sigorta sektörünün önde gelen reasürans şirketlerinden VHV Reasürans’ın CEO’su Maximilian Stahl, “Önümüzdeki en önemli risk faktörlerinden biri iklim değişimi ve bunun getirdiği doğal felaketler. İklim değişikliği ve buna bağlı felaketler, başta can kaybı olmak üzere ciddi manevi ve maddi kayıplara yol açıyor. Bu kayıpların bir nebze önüne geçmek için ise sigorta önemli bir güvence” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
45 bin kişi sağlık sigortasında Katılım Sağlık’ı tercih etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin