1. Haberler
  2. Spor
  3. Zion Williamson’ın Kilo Durumu ve Hedefleri

Zion Williamson’ın Kilo Durumu ve Hedefleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – New Orleans Pelicans’ın yıldız oyuncusu Zion Williamson, son dönemdeki kilo kaybıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İddialara göre, Williamson şu anda 127 kiloya düştü ve daha da zayıflamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafı, onu daha ince bir görünümde gösterdiği için büyük ilgi gördü.

Zion Williamson'ın Kilo Durumu ve Hedefleri

Yahoo Sports muhabiri Ian Casselberry’nin bildirdiğine göre, Williamson, Duke Üniversitesi’nde geçirdiği dönemdeki kilosundan (129 kilo) sadece 2 kilo daha hafif. Bu durum, onun fiziksel olarak daha fit bir hale gelmek için çaba harcadığını gösteriyor. Yeni NBA sezonuna hazırlanan Williamson’ın, ekim ayında 123 kiloya düşmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Geçen Sezonki Performansı

Williamson, geçtiğimiz sezon 70 maçta sahne alarak 22.9 sayı, 5.8 ribaund ve 5.0 asist ortalamalarıyla oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Bu performansı, Pelicans’ın play-in turnuvasında sekizinci sırayı almasına büyük katkı sağladı. Takımının başarısı için gösterdiği bu çaba, onu NBA’de dikkat çeken yıldızlardan biri haline getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zion Williamson’ın Kilo Durumu ve Hedefleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin