1. Haberler
  2. Spor
  3. Zico’nun Çantası Paris’te Çalındı

Zico’nun Çantası Paris’te Çalındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zico’ya Şok Olay: Çantası Çalındı

Zico'ya Şok Olay: Çantası Çalındı

2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğünü yaparak, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan son yabancı teknik direktör unvanını taşıyan Zico, beklenmedik bir talihsizlikle karşılaştı. Brezilya Olimpiyat delegasyonu üyesi olan 71 yaşındaki futbol adamı, 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Paris’te başlayacak olması nedeniyle şok edici bir olay yaşadı.

Çantasını Çaldılar

Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre; Zico’nun içinde yaklaşık 500 bin euro değerinde kişisel eşyalarının bulunduğu çantası, Paris’te kaldığı otelden ayrılırken çalındı. Zico, taksiye bindiği esnada, çantası kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlar tarafından taksinin içinden alındı. Çantanın içerisinde pahalı bir saat, önemli belgeler ve nakit para bulunduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan olayın ardından Zico, Paris savcılığına suç duyurusunda bulundu ve hırsızların yakalanması için derhal bir soruşturma başlatıldı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve hırsızların kimliklerinin belirlenmesi için geniş çaplı bir araştırma yürütülüyor. Bu talihsiz olay, Zico’nun Paris’teki önemli etkinliklere katılımını da olumsuz etkileyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zico’nun Çantası Paris’te Çalındı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin