1. Haberler
  2. Magazin
  3. Zara’nın Sağlık Sorunu ve Diyet Değişimi

Zara’nın Sağlık Sorunu ve Diyet Değişimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zara’nın Dikkat Çeken Değişimi

Zara'nın Dikkat Çeken Değişimi

Haber Merkezi, son dönemde sahne ismi Zara olarak bilinen ünlü şarkıcı Neşe Yılmaz’ın büyük bir değişim sürecinden geçtiğini bildirdi. Özellikle verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Zara, spor salonunda geçirdiği zamanla hayranlarının ilgisini sürekli canlı tutmayı başardı.

Zara'nın Sağlık Sorunu ve Diyet Değişimi

SPORUN AŞIRIYA KAÇMASI

Ancak, bu yoğun spor programı Zara için beklenmedik sonuçlar doğurdu. Şarkıcı, spor yaparken kaslarının aşırı zorlanması nedeniyle rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda Zara’ya Tendinit teşhisi konuldu. Doktorları, şarkıcının tedavi sürecinde yaklaşık iki hafta boyunca kol bandı kullanması gerektiğini belirtti.

Zara'nın Sağlık Sorunu ve Diyet Değişimi

DİYET PROGRAMI

Daha önce zayıflama süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, diyetine dair şu bilgileri paylaştı: “Bir süredir diyet yapıyorum. Öğle saat 4’ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcı ürünler kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum ve bunun çok faydasını gördüm.”

Bu değişim, Zara’nın hem fiziksel hem de mental sağlığı açısından önemli bir dönüm noktası olabilir. Hayranları, onun bu çabasını desteklerken, sağlığının her şeyden önce geldiğini de unutmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zara’nın Sağlık Sorunu ve Diyet Değişimi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin