Yusuf Yazıcı’nın menajerinden sürpriz açıklama: Geri dönebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon da şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor’da kiralık forma giyen Yusuf Yazıcı ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon şu ana kadar sadece 2 maçta oynayabilen futbolcunun menajeri Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı’nın geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

‘CSKA’YI ÖZLÜYOR’

Rus basınına konuşan Adem Cebeci, bonservisi Lille’de bulunan Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a katkı sağlamak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Cebeci, “Yusuf, doğduğu şehre, evine döndü, bundan dolayı mutlu. Trabzonspor taraftarı olduğu takım. Hafif bir sakatlığı vardı, şimdi geri döndü. Takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyor. CSKA’yı özlüyor, bu kulübün kalbinde özel bir yeri var” dedi.

YUSUF YAZICI, RUSYA’YA DÖNECEK Mİ?

Futbolcunun geleceği hakkında ise Cebeci, “CSKA’nın maçlarını her zaman takip ediyor. Dönebilir mi? Kim bilir? Rusya’yı çok sevdik ve bu harika yer sonsuza dek kalbimizde kalacak. Umarım her şey normale döner ve Rus takımları tekrar UEFA himayesindeki turnuvalara katılabilir. Umarım tekrar yollarımız kesişir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yusuf Yazıcı’nın menajerinden sürpriz açıklama: Geri dönebilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin