1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yusuf Dikeç’in Anneli Paylaşımına Gelen Tepkiler ve Elon Musk’tan Destek

Yusuf Dikeç’in Anneli Paylaşımına Gelen Tepkiler ve Elon Musk’tan Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Bu yıl Paris Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’nin başarısı birçok kişi tarafından konuşulsa da, özellikle 10 metre havalı tabancada yarışan Yusuf Dikeç’in atış pozisyonu ve bu pozun taklit edilmesi, sosyal medyada önemli bir gündem maddesi haline geldi. Olimpiyatların sona ermesinin ardından da gündemden düşmeyen Dikeç, annesiyle olan bir fotoğrafını X sosyal medya platformunda paylaştı.

FOTOĞRAFIN ALTINA YAPILAN ÇİRKİN YORUMLAR

Milli sporcu, annesiyle birlikte olduğu bu samimi anı, “En değerlim” anlamına gelen “My Most Precious….” notuyla paylaştı. Ancak Dikeç’in bu paylaşımının hemen ardından, fotoğrafın altına bazı çirkin yorumlar yapılmaya başlandı.

Yusuf Dikeç'in Anneli Paylaşımına Gelen Tepkiler ve Elon Musk'tan Destek

“SİL ŞUNU” BASKILARI GELDİ

Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafın altına şu şekilde bir yorum yaptı: “Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız.” Bu yorum, başörtüsünden rahatsızlık duyduğunu açıkça ortaya koyuyordu. Diğer kullanıcılar ise ‘sil şunu’, ‘Avrupa’ya küçük düştük’ gibi benzer eleştirilerde bulunarak Dikeç’e baskı yapmaya çalıştı. Ancak bazı kullanıcılar, bu çirkin yorumlara karşı çıkarak Dikeç’in annesiyle olan fotoğrafının değerini savundu.

ELON MUSK’TAN DESTEK

Bu duruma Elon Musk da kayıtsız kalmadı. Dikeç’in annesiyle olan fotoğrafına, “Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum.” şeklinde bir yanıt verdi. Musk’ın bu sözleri, Dikeç ve annesine olan desteğini net bir biçimde ortaya koymuş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yusuf Dikeç’in Anneli Paylaşımına Gelen Tepkiler ve Elon Musk’tan Destek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin