1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. YouTube’da Reklam Engelleyicilere Yönelik Yeni Hamleler

YouTube’da Reklam Engelleyicilere Yönelik Yeni Hamleler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube’da Reklam Sorunu ve Çözüm Yolları

YouTube'da Reklam Sorunu ve Çözüm Yolları

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube, kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen reklamlara sahip. Bu reklamlardan kurtulmanın en yaygın yolu, YouTube Premium’a abone olmaktır. Ancak, birçok kullanıcı, reklam engelleme eklentilerini kullanarak bu durumdan kaçınmayı tercih ediyor.

YouTube’un Reklam Engelleyicilere Yönelik Hamlesi

YouTube, reklam engelleyici kullanan kullanıcılarla ilgili önemli bir adım atarak, bu eklentileri engellemeye başladı. Şirket, son zamanlarda reklam engelleyicilerinin etkisini azaltmak için yeni bir yöntem üzerinde çalışıyor. Mevcut sistem, reklam engelleyicilerin videolar ile reklamlar arasında ayrım yapmasına olanak tanırken, yeni sistemde ise tüm reklamlar videonun ayrılmaz bir parçası haline gelecek ve bu reklamlar hiçbir şekilde engellenemeyecek.

YouTube’un Test Aşaması

Son günlerde bazı kullanıcılar, reklam engelleyicilerle YouTube’da video izlerken ekranın belirli anlarda tamamen siyaha büründüğünü ve bu durumun geçilemediğini rapor etmeye başladı. Bu durum, YouTube’un sunucu tabanlı reklamları test ettiğini gösteriyor. Reklam engelleyiciler, videonun bir parçası olarak sunulan bu yeni tür reklamları engelleyemiyor. Test edilen sunucu tabanlı reklamlar, reklam engelleyicilerin kullanıldığı sistemlerde reklam süresi boyunca siyah bir ekranla karşılaşılmasına neden oluyor.

YouTube, yeni reklam özelliğini şu anda yalnızca çok sınırlı bir kullanıcı kitlesiyle test ediyor. Kullanıcıların bu değişikliklere nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YouTube’da Reklam Engelleyicilere Yönelik Yeni Hamleler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin