1. Haberler
  2. Spor
  3. Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen’den Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen’den Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Galatasaray’ı konuk edecek olan İsviçre temsilcisi Young Boys’un teknik direktörü Patrick Rahmen, karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini, ancak sahalarında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 55 yaşındaki İsviçreli teknik adam, maçın oynanacağı Bern kentindeki Wankdorf Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına ayrıca kaleci David von Ballmoos da katıldı.

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen'den Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar

“Galatasaray Maçlarına Kendimizi İyi Hazırlamamız Gerek”

Karşılaşma öncesinde kendilerini iyi hissettiklerini belirten Rahmen, şunları dile getirdi: “Karşılaşmayla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. İsviçre Ligi’ne iyi başlayamadık ama Galatasaray maçlarına kendimizi iyi hazırlamamız gerek.”

“Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Maç öncesi tüm biletlerin satıldığını aktaran Patrick Rahmen, şöyle konuştu: “Maça hazırız. Galatasaray’da yıldız futbolcular var. Biz de Bern’de Şampiyonlar Ligi’nde maç kazanabileceğimizi birçok kez gösterdik. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyoruz.”

“Kendimize Güvenmemiz Lazım”

Rahmen, birçok oyuncusunun sakatlığı bulunduğu hatırlatılınca şu yanıtı verdi: “Şu anda bizimle olan oyunculara odaklanmalıyız. Burada bulunan oyunculara güveniyoruz. Takımımızda kalite var. Kendimize inanmalıyız. Olanla oynamamız ve kendimize güvenmemiz lazım. Önümüzdeki iki maça hazırız ve elimizden geleni yapacağız. Güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyoruz.”

“Galatasaray’ın İyi ve Kuvvetli Bir Takım Olduğunu Biliyoruz”

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “Galatasaray’ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz ancak iki maçta da elimizden geleni yapmamız ve son maçlardan iyi performans göstermemiz lazım. Kerem Demirbay’ı göreceğim için sevinçliyim; kendisiyle Hamburg’da tanışmıştık.”

“Galatasaray Maça Favori Olarak Çıkacak”

İsviçreli file bekçisi David von Ballmoos ise, Galatasaray’ın maça favori olarak çıkacağını belirterek, “Kurada en zor rakibi çektik. Kendi sahamızda oynamak bizim için bir şans olabilir, ancak Galatasaray maça favori olarak çıkacak. Bizim için çok zor olacak ama elimizden geleni yapacağız. Yarınki maç için hazırlıklıyız.” dedi.

“Maça Sakin Bir Şekilde Başlamam Gerek”

Galatasaray’da Dries Mertens, Hakim Ziyech ve Mauro Icardi gibi yıldız futbolcular olduğunun hatırlatılması üzerine Ballmoos, “Kaleci antrenörümle rakip takımın oyuncularının videolarını izledim. Kendimi mental açıdan hazırlıyorum. Maça sakin bir şekilde başlamam gerek.” şeklinde konuştu.

“Takım Olduğumuz İçin Birbirimize Güveniyoruz”

Sakatlıklar nedeniyle savunmada yaşanan değişikliklerin sorulması üzerine 26 yaşındaki kaleci, “Beni etkilemiyor. Antrenmanlarda birbirimizi tanıdık. Takım olduğumuz için birbirimize güveniyoruz. İyi çalıştığımız için sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum.” yanıtını verdi.

Young Boys Hazırlıklarını Tamamladı

Bu arada Young Boys, statta yaptığı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray ile Young Boys, 21 Ağustos Çarşamba akşamı TSİ 22.00’de karşılaşacak. Müsabaka, TRT 1 ve tabii platformundan yayımlanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen’den Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin