Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra ‘en iyi olabilir’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra , yeni sızıntılara göre 200 Megapiksel kameraya sahip akıllı telefon ile gelebilir. Bu, Güney Koreli şirketten bir telefonda görülen en yüksek kamera kalitesi olacak.

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 200 MEGAPİKSEL KAMERAYLA GELEBİLİR

Yine de bir diğer yandan Xiaomi uzun zamandır 200 Megapiksel kameraya sahip bir telefon geliştiriyor. Samsung’tan önce Xiaomi bu telefonunu piyasaya sürebilir ancak yine de bu her iki telefon da dünyanın en yüksek Megapikseline sahip telefon olacak. 

Samsung’un bu yeni telefonu 2022 yılında karşımıza çıkacak ancak Ice Universe ve Digital Chat Station gibi isabetli sızıntılar yapan kaynaklara göre 200 Megapikselli telefon gerçekten de gelecek yıl geliyor. 

Samsung Galaxy S21 Ultra şu anda şirketin de belirttiği gibi ‘fotoğrafçıların’ en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Eğer Samsung, Galaxy S22 Ultra ile söylenen Megapiksele ulaşırsa daha fazla profesyonel kişiyi kendisine çekebilir. 

İlerleyen günlerde daha fazla detayın gelmesi bekleniyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra ‘en iyi olabilir’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin