1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yeşilçam Yıldızı Ahu Tuğba’nın Şüpheli Ölümü

Yeşilçam Yıldızı Ahu Tuğba’nın Şüpheli Ölümü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın Yıldızı Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti

Yeşilçam'ın Yıldızı Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti

Haber Merkezi – Yeşilçam, bir kayıp daha verdi. Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki evinde hayata veda etti. Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için hazırlıklar sürerken, önemli bir gelişme yaşandı.

Cenazesi Gecikecek

KOAH nedeniyle pazar günü yaşamını yitiren Ahu Tuğba’nın cenazesinin, Miami’den bu sabah kalkacak olan tarifeli uçakla İstanbul’a götürüleceği duyurulmuştu. Ahu Tuğba için perşembe günü AKM (Atatürk Kültür Merkezi) önünde bir anma töreni düzenlenecek. Ardından, cenazesi Teşvikiye Camii’nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecekti.

Yeşilçam Yıldızı Ahu Tuğba'nın Şüpheli Ölümü

Ölüm Şüpheli Kategoride

Ancak, ABD’deki bazı prosedürlerin henüz tamamlanmamış olması nedeniyle Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye gelişi gecikecek. Bu durumun en büyük nedeni, Tuğba’nın vefatının ‘şüpheli ölüm’ kategorisine alınmış olması. Ölüm haberinin ardından, Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’in açıklamaları kamuoyunu endişeye sevk etti.

“Gece Olunca Endişelendim”

Calvin, sabah annesini yatakta uyurken gördüğünü, ancak gece saatine kadar Tuğba’nın hareket etmediğini ifade etti. Calvin’in şu ifadeleri dikkat çekti: “Öğlene doğru uyandım, annem hala uyuyor gibiydi. Akşam oldu, annemde hala bir ses yoktu. Gece olunca endişelendim ve 911’i aradım. Annemin yanına gittiğimde, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuştu.” Bu açıklamalar, ABD’deki güvenlik güçlerinin de şüphelenmesine yol açtı. Bu kapsamda, inceleme ve soruşturma işlemleri devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeşilçam Yıldızı Ahu Tuğba’nın Şüpheli Ölümü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin