1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni Peugeot Boxer Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

Yeni Peugeot Boxer Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peugeot hafif ticari araç ailesinin en büyük üyesi olan yeni Boxer, Türkiye pazarında resmi olarak yerini alıyor. Yüksek performansı ve geniş iç hacmi ile dikkat çeken araç, şimdi AT8 otomatik şanzıman seçeneğiyle satın alınabilecek. Ağustos ayında ülkemizde satışa sunulacak olan yeni Boxer, 1 milyon 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.

Yüksek Performans ve Konfor Bir Arada

Yüksek Performans ve Konfor Bir Arada

Yeni Peugeot Boxer, 2.2 BlueHDi dizel motor seçenekleri ile gücünü kullanıcılarına sunuyor. 140 bg ve 180 bg olmak üzere farklı güç seçenekleri bulunan araç, manuel ve AT8 otomatik şanzıman seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 4,04 metrelik aks mesafesiyle gelen Boxer, 15 ve 17 m3 olmak üzere iki farklı gövde tipine sahip.

Modern Tasarım ve Fonksiyonellik

Modern Tasarım ve Fonksiyonellik

Yeni Peugeot Boxer, dış tasarımında aerodinamik özelliklere sahip detaylar barındırıyor. Yenilenen tampon, ön ızgara ve aynalar, aracın aerodinamik verimliliğini arttırarak daha verimli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca araç, geniş iç mekanı ve pratik saklama alanlarıyla sürücü ve yolcularına konforlu bir kullanım imkanı sağlıyor.

Kapsamlı Konfor ve Güvenlik Donanımları

Yeni Peugeot Boxer, sınıfının en kapsamlı konfor ve güvenlik özelliklerini sunuyor. Geri görüş kamerası, 10 inç dokunmatik ekran, kabin üzeri ve geniş kapı üzeri saklama alanları gibi detaylar, aracın günlük kullanımını daha pratik hale getiriyor. Yeni Boxer, sürücü yorgunluğunu en aza indiren özellikleriyle de dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Peugeot Boxer Türkiye’de Satışa Sunuluyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin