1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç

Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel, geniş yükleme hacmi ve 180 HP gücündeki motoruyla dikkat çeken yeni Movano hafif ticari aracını Türkiye’de satışa sundu. Bu araç, işletmelerin günlük operasyonlarında büyük kolaylık sağlıyor.

Yeni Movano, opsiyonel Full LED ön farları, standart arka park sensörleri, geri görüş kamerası gibi özelliklerle donatılmıştır. Ayrıca 15 metreküplük (L4H2) yükleme hacmi ve 3,5 ton taşıma kapasitesi sunmaktadır.

Aracın iç mekanında sürücüye önemli bilgileri dijital olarak sunan 7 inçlik renkli bir sürücü bilgi ekranı bulunmaktadır. Ayrıca yeni bilgi-eğlence ve navigasyon sistemi, 10 inçlik dokunmatik ekran üzerinden kolayca kullanılabilir.

Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç

Yeni Movano, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile kullanıcıların konforunu artırır. Bu sistem sayesinde araç açma, çalıştırma ve kilitleme işlemleri anahtara gerek kalmadan gerçekleştirilebilir.

Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç

Motor Seçenekleri

  • Yeni Movano, 180 HP gücünde turbo dizel motor seçeneğiyle sunulmaktadır. Bu motor, 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilmiştir.
  • Araç, ortalama 8,4 litrelik WLTP yakıt tüketimi değerine sahip olup verimli bir performans sergiler.

Yeni Opel Movano, 250.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve cazip ödeme seçenekleriyle kullanıcıları bekliyor. Türkiye fiyatı ise 1.322.900 TL olarak belirlenmiştir.

Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Opel Movano Hafif Ticari Araç
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin