1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni MG ZS Hibrit Modeli Tanıtıldı

Yeni MG ZS Hibrit Modeli Tanıtıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni MG ZS Tanıtıldı

Yeni MG ZS Tanıtıldı

Haber Merkezi – MG, Hyundai Kona’ya doğrudan rakip olmayı hedefleyen yeni hibrit modeli ZS’yi tanıttı. Uygun fiyatıyla dikkat çeken MG ZS, hem şehir içi kullanım için ideal özellikleri hem de ekonomik fiyatıyla öne çıkıyor. Yeni tasarımıyla dikkat çeken MG ZS, daha keskin hatları ve modern çizgileriyle beğeni topluyor. Ön ızgarası ve far tasarımı, araca dinamik bir görünüm kazandırıyor.

Yeni MG ZS Hibrit Modeli Tanıtıldı

YENİ MG ZS NELER SUNUYOR

MG ZS, yalnızca hibrit motor seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Araç, 101 beygir gücüne sahip 1,5 litrelik dört silindirli benzinli motoruyla dikkat çekiyor. Bu motora, arka koltukların altında yer alan elektrikli motor eşlik ediyor ve bu ikilinin birleşimiyle toplam güç 194 HP’ye kadar çıkabiliyor. 0’dan 100 kilometreye sadece 8,7 saniyede ulaşabilen bu otomobilin tork değeri ise 250 Nm olarak belirlenmiş.

Yeni MG ZS, 12,3 inçlik büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve 7 inçlik yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneli ile sürücüsüne modern bir kokpit deneyimi sunuyor. Bu sayede sürücüler, araçlarının tüm özelliklerini kolaylıkla kontrol edebiliyor.

Yeni MG ZS Hibrit Modeli Tanıtıldı

YENİ MG ZS FİYATI

MG ZS’nin standart versiyonu, 21 bin 995 sterlinlik bir fiyat etiketine sahip. “Trophy” isimli üst seviye donanım paketi ise 25 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Şu anda ön siparişe açılan otomobilin teslimatlarının ekim ayı itibarıyla başlaması planlanıyor. Ancak, yeni MG ZS’nin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni MG ZS Hibrit Modeli Tanıtıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin