1. Haberler
  2. Spor
  3. Yeni Malatyaspor’un Zorlu Süreçteki Hazırlıkları

Yeni Malatyaspor’un Zorlu Süreçteki Hazırlıkları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Malatyaspor’da Zorlu Süreç ve Hazırlıklar

Yeni Malatyaspor'da Zorlu Süreç ve Hazırlıklar

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ağır hasar gören Yeni Malatyaspor, 1,5 yıldır mücadele ettiği 1. Lig’den bu yıl çekilmek istemişti. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu talep kabul edilmedi. İlk hafta deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, hükmen 3-0 yenik sayıldı. Ligin ikinci haftasında karşılaşacağı Esenler Erokspor maçı da TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Hazırlık Süreci Başlıyor

Bu zorlu süreçte ligden çekilme isteği kabul edilmeyen sarı-siyahlı takım, kulüp başkanı Adil Gevrek’in girişimlerinin sonuç vermemesi üzerine Malatya’da bulunan Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Murat Uçkun yönetimindeki antrenman, kiralıktan dönen oyuncular ile altyapıdan gelen ve profesyonel sözleşme imzalayan futbolcuların katılımıyla gerçekleştirildi. Antrenmanda oyuncuların neşeli halleri dikkat çekerken, ilk 15 dakikası basına açık olan bölümde futbolcular çeşitli istasyon çalışmaları yaptı.

Maç Şanlıurfa’da Olacak

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Yeni Malatyaspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak maç 25 Ağustos Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Bu karşılaşma, takımın sezon hazırlıkları açısından büyük önem taşıyor.

Yeni Malatyaspor'un Zorlu Süreçteki Hazırlıkları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Malatyaspor’un Zorlu Süreçteki Hazırlıkları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin