1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Yeni iPod touch Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni iPod touch Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Apple, yeni nesil iPod modelini satışa çıkarttı. İşte yeni iPod Touch’ın fiyatı ve özellikleri.

Apple, iPod  severleri unutmadı ve 2015’ten bu yana ilk yeni iPod modelini piyasaya sürdü. Her ne kadar iPod’un modası geçmiş gibi görünse de küçük boyutu ve uygun fiyatıyla Apple’a farklı bir pazar yolu açmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son dönemlerde Apple’ın iPhone satışları düşüşte ve şirket CEO’su Tim Cook fiyatlardaki artışı bu düşüşün ana sebeplerinden biri olarak görüyor.

Yeni iPod Touch, A10 Fusion çipinden güç alacak. 2015 iPod modelinin A8 çipinden güç aldığını da hesaba katarsak eski iPod’a göre daha hızlı olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Apple’ın ürün pazarlama başkan yardımcısı Greg Joswiak ise yaptığı açıklamada yeni iPod’un eskisinden 2 kat daha hızlı olacağını belirtti.

Ayrıca iPod touch, Grup halinde Facetime aramalarını, artırılmış gerçeklik uygulamalarını ve Apple’ın Oyun platformu Arcade’i de destekleyecek.

iPod Touch bu sefer 256 GB depolama seçeneğiyle de karşımıza çıkıyor. Bu şimdiye kadar Apple’ın iPod’a koyduğu en büyük depolama kapasitesi. Üretimi ve satışı durdurulan iPod Classic en fazla 160 GB depolama alanıyla kullanıcılara sunulmuştu.

Yeni iPod fiziksel bir home tuşu, dört inçlik küçük bir ekran ile eski iPhone modellerini andırıyor.

32 GB, 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri bulunan iPod Touch, Uzay grisi, beyaz, altın, mavi, pembe ve kırmızı renk seçenekleriyle kullanıcılara sunuldu.

Cihazın 32 GB’lık versiyonu 1599 TL, 128 GB’lık versiyonu 2499 TL ve 256 GB’lık versiyonu ise 3399 TL fiyatı etiketiyle kullanıcılarla buluşuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni iPod touch Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin