1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni Ford Puma Türkiye’de Satışa Sunuldu

Yeni Ford Puma Türkiye’de Satışa Sunuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA Ford, Avrupa genelinde sürücülerin favori araçları arasında yer alan yeni Puma’yı Türkiye pazarına tanıttı. Bu yeni model, tamamen yenilenen iç mekan tasarımı, geniş dijital göstergeleri, gelişmiş bağlantı özellikleri ve ileri düzey sürüş teknolojileri ile dikkat çekiyor. Avrupa’da tasarlanıp geliştirilen Puma, Ford Otosan’ın Romanya’daki en modern teknolojilere sahip Craiova Fabrikası’nda üretiliyor ve İngiltere’nin en çok satan SUV aracı olma özelliğini taşıyor.

Yeni Ford Puma Türkiye'de Satışa Sunuldu

Puma’nın spor kokpit tasarımı, yüksek ve sürücüye dönük konumlanmış göstergeleriyle sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Araç içinde fiziksel tuşların minimum seviyede tutulması, konforlu ve modern bir atmosfer yaratırken, sürücülerin dikkatini dağıtmadan yolculuk yapmalarını sağlıyor.

İleri Teknolojiler

Yeni Ford Puma Türkiye'de Satışa Sunuldu

Puma’nın sunduğu ileri teknolojiler arasında akıllı uyarlamalı hız kontrol sistemi öne çıkıyor. Bu sistem, daha doğal bir sürüş deneyimi sunarken, kavşaklarda ve virajlarda otomatik olarak yavaşlayarak sürücülerin geceleri virajları daha net görmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, kalabalık sokaklarda park etmeyi kolaylaştırmak için 360 derece kamera sistemi ile donatılmıştır; bu sayede orta ekranda kuşbakışı bir görüş elde ediliyor.

Motor Seçenekleri

Yeni Puma, hızlı tepki veren ve yüksek yakıt verimliliği sunan mild hibrit motor seçenekleri ile geliyor. 125 beygir gücü ve 155 beygir gücü seçenekleriyle sunulan bu motorlar, Ford’un yakıt ekonomisi sağlamaya yardımcı olan 1,0 litre EcoBoost Hibrit motorunu içeriyor. Bu motor, sürüş deneyimini de daha da kolaylaştırıyor. Dur-kalk ve şerit hizalama özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrolü, sürücülere daha doğal bir hızlanma hissi ve sarsıntısız frenleme sağlıyor. Yoldaki virajlarda, dönel kavşaklarda ve otoyollara bağlanma veya çıkış anında, aracın hızını ayarlamak için Akıllı Hız Sınırlandırıcı devreye girebiliyor.

Puma’nın 360 derece kamera sistemi, kuşbakışı görüntü sunarak özellikle şehir içindeki dar alanlarda park ederken olası çarpışmaların önlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, yeni Puma, büyük bir otomobilin pratikliğine de sahip. Bagaj zeminindeki 80 litre kapasiteli MegaBox, 450 litreden fazla hacim sunarak segmentindeki en geniş bagaj hacimlerinden birini sağlıyor.

Yeni Ford Puma Türkiye'de Satışa Sunuldu

Ford Puma Türkiye Fiyatı

Yeni Ford Puma Türkiye'de Satışa Sunuldu

Yeni Ford Puma, Türkiye’de 1 milyon 464 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fiyat aralığı, sunduğu özellikler ve performansıyla dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Ford Puma Türkiye’de Satışa Sunuldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin